Babyzoneterapi i AalborgBabyzoneterapi i Aalborg

Babyzoneterapi og børnezoneterapi er en meget blid, men effektiv behandlingsform. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Det foregår med blide tryk under fødderne, og det gør ikke ondt.

Spædbørn og børn reagerer typisk positivt på behandlingen efter få gange.

Babyer og børn

Zoneterapi med hjælp til:

Ondt i maven, forstoppelse, problemer med fordøjelsen, stress efter fødsel,  infektioner, ørepine, væske på ørene, hoste, snot, søvnproblemer, uro, skrigeture, generel utilpashed, reflux og meget mere.

Jeg arbejder primært på fødderne, men kan også behandle hænderne og supplerer indimellem med akupressur punkter på kroppen.

Der vil være en rolig og tryg atmosfære og behandlingen er altid på barnets præmisser. Jeg prioriterer højt, at barnet får en god oplevelse. Barnet kan ligge på briksen eller sidde hos mor eller far og det er også en mulighed at amme/give flaske, mens jeg behandler barnet.
Jeg har legetøj og bøger til at hygge med, mens jeg behandler.

Hvor ofte og hvor mange behandlinger?

Det vil være meget individuelt fra barn til barn og afhænger af problemet samt hvordan barnet reagerer på behandlingen. Nogle kan nøjes med 1-2 behandlinger mens andre skal have flere, – dog er min erfaring, at de fleste har fordel af at få mellem 2-5 behandlinger.

Virkning og reaktioner

Zoneterapi hos baby og børn virker på samme måde som på voksne og jeg oplever, at barnet nyder det, slapper af og falder helt til ro under behandlingen. 

Reaktioner efter zoneterapi vil være milde og ofte vil barnet være mere rolig og tilpas allerede lige efter behandlingen. Hos nogle babyer kan der opleves en kortvarig forværring af problemet i det første døgn. Efter de næste behandlinger vil barnet blive mere og mere tilpas. De symptomer barnet havde inden zoneterapi behandlingen vil aftage og oftest helt stoppe.

På gensyn i klinikken!

Om Lone Rohde:

Jeg har stor erfaring indenfor spædbørnsområdet – dels fra sygeplejen, hvor jeg har arbejdet 8 år på barselsgangen på Aalborg sygehus, dels fra zoneterapien, hvor jeg har arbejdet meget med spædbørn og har opnået gode resultater og dels fra afspændingspædagogikken, hvor jeg arbejder med sansemotorik på hold for mor og baby. Derudover underviser jeg i efterfødselsyoga for mor og baby i FOKUS Folkeoplysning.

Se også:

Zoneterapi til voksne

Kursus i babymassage

Priser

Om Lone Rohde