Babyzoneterapi i AalborgBabyzoneterapi i Aalborg
Babyzoneterapi og børnezoneterapi er en meget blid, men effektiv behandlingsform. De fleste børn kan godt lide at få zoneterapi og slapper helt af. Det foregår med blide tryk under fødderne, og det gør ikke ondt.

Spædbørn og børn reagerer typisk positivt på behandlingen efter få gange.

 

Babyer og børn

Zoneterapi med hjælp til:

Ondt i maven, forstoppelse, problemer med fordøjelsen, infektioner, ørepine, væske på ørene, hoste, snot, søvnproblemer, uro,
reflux og meget mere.

For at opnå det bedste og hurtigste resultat, starter vi med en samtale, hvorudfra jeg vurderer og tilrettelægger behandlingen.
Jeg arbejder på fødderne og supplerer indimellem med akupressur punkter på kroppen.

Der vil være en rolig og tryg atmosfære og behandlingen er altid på barnets præmisser og jeg prioriterer højt, at barnet får en god oplevelse.
Jeg har legetøj og bøger til at hygge med, mens jeg behandler.

På gensyn i klinikken!

 

Om Lone Rohde:

Jeg har stor erfaring indenfor spædbørnsområdet – dels fra sygeplejen, hvor jeg har arbejdet 8 år på barselsgangen på Aalborg sygehus, dels fra zoneterapien, hvor jeg har arbejdet meget med spædbørn og har opnået gode resultater og dels fra afspændingspædagogikken, hvor jeg arbejder med sansemotorik på hold for mor og baby. Derudover underviser jeg i efterfødselsyoga for mor og baby i FOKUS Folkeoplysning.

 

Se også:

Zoneterapi til voksne

Kursus i babymassage

Priser

Om Lone Rohde