Zoneterapi i Aalborg ved Lone Rohde

Zoneterapeut Lone Rohde i Aalborg

Zoneterapeut, mindfulnessinstruktør, yogalærer, afspændingspædagog og sygeplejerske

Jeg er uddannet sygeplejerske fra 1992, og har arbejdet på forskellige afdelinger på Aalborg Sygehus og i hjemmeplejen.

I 2001 uddannede jeg mig til zoneterapeut sideløbende med, at jeg var sygeplejerske og har siden arbejdet med zoneterapien.

I 2006 – 2010 tog jeg en bachelor i Psykomotorik og er psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog, hvilket jeg har arbejdet med siden. Jeg underviser i afspænding og bevægelse for alle målgrupper – f.eks. ældre, gravide, spædbørn og mødre og specialhold (gigt, fibromyalgi) m.fl. Derudover har jeg enetimer i afspænding . (se mere om dette under afspændingsbehandling).

I 2011 uddannede jeg mig til mindfulnessinstruktør og underviser samt holder workshops i dette.

I 2017 uddannede jeg mig til yogalærer (Yoga Alliance – 220 timer) hos Yoga Huset i Aalborg og jeg underviser nu i blid yoga og mindfulness, yoga for seniorer, for efterfødselskvinder og i Yin Yoga. Jeg har i 2018 taget en 30 timers Yin Yoga training i Århus.

Jeg har specialiseret mig som zoneterapeut med spædbørn og børn samt gravide. Jeg har som sygeplejerske arbejdet på børneafdelingen og på barselsgangen i sammenlagt 8 år. Men jeg arbejder med alle aldre og målgrupper.

Ring til mig for at høre nærmere og for at bestille tid. Hvis jeg ikke svarer, kan du lægge en besked på min telefonsvarer og jeg vil ringe dig op.

Kontakt:
Telefon: 22 15 22 24
Mail: kontakt@lonerohde.dk