Kursus i babymassage AalborgKursus i babymassage i Aalborg og Nordjylland

Kursus i babymassage, babyzoneterapi og sansemotorik til din baby.

Jeg kommer ud til dig/jer i jeres mødregruppe eller hvor i samler en gruppe med mor/og eller far og baby.

Babymassage styrker kontakten mellem forældre og barn. Massagen virker beroligende og er særlig god til kolikbørn, da den stimulerer fordøjelsen, giver ro og velvære og øger barnets kropsbevidsthed og blodcirkulation.

Jeg rådgiver og viser jer nogle vigtige zoneterapipunkter, som I kan bruge til jeres baby ved f.eks. forkølelse og fordøjelsesproblemer.

Jeg fortæller også om gode øvelser og lege, der stimulerer jeres barns motoriske udvikling og som I sammen kan få glæde og fornøjelse med. Det er med kroppen og sanserne, at barnet tilegner sig verden.

Jeg har stor erfaring indenfor spædbørns området – dels fra sygeplejen, hvor jeg har arbejdet 8 år på barselsgangen på Aalborg sygehus, dels fra zoneterapien, hvor jeg har arbejdet meget med spædbørn og har opnået gode resultater og dels fra afspændingspædagogikken, hvor jeg arbejder med leg og sansemotorik på hold for mor og baby.

Medbring babyolie, håndklæde og lagen.