Zoneterapiens historie og hvad kan det bruges til?

Zoneterapi er en gammel behandlingsform, hvor man arbejder med trykmassage på fødderne, hvorved man kan opnå en stabiliserende effekt på væv og organer i hele kroppen.

På vores fødder er der et fuldstændigt kort over hele kroppen. Ubalancer i kroppen vil afspejle sig i et bestemt vævsområde på fødderne, og det er dette, som jeg bl.a. vil arbejde ud fra. Disse områder kaldes reflekszoner, da de afspejler et bestemt område i kroppen, som netop er placeret som en zone på fødderne.

Som zoneterapeut kan jeg lokalisere ubalancer og herudfra planlægge behandlingen, hvor jeg masserer og trykker på disse reflekszoner for at afbalancere de belastede områder.

Zoneterapi kan bruges til at forebygge, udrense, booste, sætte skub i kroppens funktioner, afbalancere, afstresse, berolige, afspænde og opbygge kroppen.

Zoneterapi booster kroppens selvhelbredende kræfter og beroliger nervesystemet, hvilket giver din krop og sind de bedste betingelser for at finde ind i en afbalanceret tilstand.

Du behøver ikke at have problemer med dit helbred for at få zoneterapi. Zoneterapi kan også benyttes til forebyggelse, en følelse af velvære og balance, stresslindring og en pause.

Mange bruger zoneterapi, selv om de ikke har helbredsproblemer. De gør det for at vedligeholde en god sundhedstilstand og som forebyggende behandling.

Zoneterapi bygger på en helhedsopfattelse af mennesket og er en holistisk behandlingsform, hvor hele kroppen og sindet hænger sammen og påvirker hinanden. 

Hvis kroppen er i ubalance påvirker det sindet og omvendt. Zoneterapi går ind og skaber balance i både krop og sind.

Under behandlingen falder de fleste til ro, nogle falder i søvn og andre nyder bare det at mærke og sanse kroppen. Dette skaber en følelse af grounding og er med til at starte en helende proces.

Zoneterapi hjælper og virker! Og de fleste oplever og mærker forbedringer efter behandlingen.

Zoneterapi gør det ikke alene. Selv om behandlingerne kan genoprette kroppens balance, får du det først for alvor bedre, når der er balance i helheden.

Livsvilkår, omgivelser og kost er væsentlige faktorer, der alle spiller en stor rolle i forbindelse med helbredet.

Jeg vil være med til at rådgive dig om, hvilke faktorer der kan være mulig årsag til eventuelle ubalancer.

Jeg vil være behjælpelig med råd om kost, motion, øvelser samt din levevis, så du opnår det bedste for dig.

Det er på forhånd svært at sige hvor mange behandlinger, der er nødvendige – alt afhængig af problemet og hvad du har brug for.

Zoneterapi i Aalborg ved Lone Rohde.  

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

Se også:

Kursus i babymassage

Priser

Om Lone Rohde